Ons centrum is bedoeld voor mensen die op fysiek en mentaal gebied aan hun gezondheid willen werken. Als we hier te weinig aandacht aan besteden zou dit kunnen leiden tot allerlei lichamelijke en/of psychische klachten. In ons centrum hebben we een uitnodigende en vriendelijke sfeer waar je de ruimte en tijd krijgt om er te mogen zijn.

Wij zijn Koos en Annita Scholtens.

Beiden hadden wij een drukke baan en met daarnaast nog twee opgroeiende kinderen kwamen wij weinig aan elkaar toe. We luisterden onvoldoende naar elkaar en naar de signalen die ons lichaam gaf. We negeerden de klachten en gingen door! 
Ook wij probeerden net zoals vele andere mensen te voldoen aan wat de omgeving van ons verlangt. Op een gegegeven moment was voor ons de maat vol. Zo kon het niet langer. We gingen op zoek naar een nieuw doel.
Koos kwam bij een centrum voor energetische therapieën terecht en volgde daar een eerste opleiding in voetreflextherapie. Dit uitgebreid met een professionele opleiding in Hengelo.
Annita heeft parapsychologie gestudeerd en een opleiding tot counsellor aan de Academie voor Counselling en Coaching in Den Haag. Vervolgens haar medische kennis vergroot door certificaten te halen in medische terminologie, anatomie-fysiologie-pathologie en medische administratie.
Daarnaast een opleiding bij Civas als edelsteentherapeute.
Samen hebben we een 8-jarige opleiding spiritual healing bij Bart ten Berge in Assen gevolgd en een opleiding in de Dornmethode bij een natuurgeneeskundige in Ommen. Verder zijn wij ingewijd in het mogen geven van Reiki en zijn wij master volgens het Reiki principe op Tibetaanse wijze.
Sinds 2002 hebben wij een eigen praktijk aan huis.

Voor wie bedoeld?

Ons centrum is bedoeld voor mensen die op fysiek en mentaal gebied aan hun gezondheid willen werken. Als we hier te weinig aandacht aan besteden zou dit kunnen leiden tot allerlei lichamelijke en/of psychische klachten. In ons centrum hebben we een uitnodigende en vriendelijke sfeer waar je de ruimte en tijd krijgt om er te mogen zijn. De kans is groot dat je probeert te voldoen aan een verwachtingspatroon van je omgeving. Dit begint al bij de geboorte. Je ouders of verzorgers vertelden je waarschijnlijk wat wel en niet mag en wat van je verwacht wordt. Dit verwachtingspatroon wordt voortgezet op school en/of werk. Daardoor bestaat de kans dat je het contact met jezelf, met je eigen ik verliest. Wij proberen je weer in contact te laten komen met je eigen ik, wie je werkelijk bent, wat je wilt en wat bij je past!

Het aanbod wat wij bieden is gevarieerd en werkt zowel of fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau omdat wij er vanuit gaan dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door een combinatie van de mogelijkheden die wij bieden kom je meer in contact met je eigen lichaam en kan de energie die vastzit vrijkomen en doorstromen.